Over VDE car care

VDE car care ontwikkelt high-end detailproducten voor professionelen en enthousiastelingen. Zo delen we de passie voor auto's en detailen.

Al op zeer jonge leeftijd begon ik met het poetsen van auto's in het carrosseriebedrijf van mijn ouders. De passie voor auto's was er altijd. Later werd detailen een echte hobby. In de zoektocht naar het ideale product en het perfecte merk besloot ik om zelf enkele producten te ontwikkelen. Dit is uitgegroeid tot VDE car care met ondertussen een volledige collectie voor het detailen van jouw auto!

Jens Van den Eede / VDE car care

  • Onze producten zijn ontworpen in onze headquaters in België. Tijdens deze ontwikkeling hebben we de producten uitgebreid getest. Zo kunnen we onze kwaliteit garanderen.

  • Al onze cleaners leveren wij gebruiksklaar, zo kan u de producten onmiddellijk gebruiken en kunnen wij een top kwaliteit garanderen. Het kleurensysteem zorgt ervoor dat u onmiddellijk het juiste product herkent en kan gebruiken met de juiste microvezeldoek.

  • De VDE car care headquarters is gevestigd in een carrosserie-bedrijf. Daarom bevatten onze producten geen siliconen. Dit is zeer belangrijk voor de spuitcabines in een carrosserie.

The result of 50 years automotive experience

De producten zijn ontwikkeld op basis van de ervaring van ons familiebedrijf, een carrosserie. De jarenlange kennis van auto's en vooral de lak licht aan de basis van VDE car care. Onze producten zijn ontwikkeld vanuit de nood van ons eigen carrosseriebedrijf en zijn uitgebreid in-house getest.

Het kleurensysteem

Dit detail systeem is uniek op de markt en maakt het detailen van jouw auto stukken makkelijker en aangenamer door het kleurensysteem. Elk product is voorzien van een unieke kleur, zo is het heel makkelijk om het juiste product snel te herkennen. Ook hebben de producten die dat nodig hebben een microvezeldoek in dezelfde kleur die specifiek ontwikkeld is voor die cleaner.

Onze passie voor auto's

De passie voor auto’s staat bij VDE car care centraal. Auto's zijn niet enkel een transportmiddel. Het is beleving, gevoel en passie. Met VDE car care willen wij deze passie en knowhow tot bij u thuis brengen, zodat u dit kan ervaren als u uw auto poetst.